Over Gtime City Church

ADEM

Gtime is in 2012 begonnen als een groep van gelovigen uit verschillende kerken. Gtime is begonnen als een droom: een kerk die iets toevoegt aan wat er al is. Niet omdat andere kerken niet ok zijn, maar omdat we vonden dat er ruimte was voor iets anders. Een kerk waar de ontmoeting centraal staat. Een kerk van nu, die met zijn tijd mee blijft gaan. Een kerk die één is met alle kerken wereldwijd. Een kerk die wortels heeft in haar omgeving. 1 april 2016 zijn we echt gestart.

Gtime City Church  vat haar visie samen in ADEM. ADEM beschrijft ons DNA. Elke letter van dat woord staat voor iets dat wij belangrijk vinden. Maar het is ook de kern van Gtime: een kerk waar je op adem kunt komen, waar je vrij kunt ademen. Waar God ons Adem geeft. Nieuwsgierig? Lees ons Gtime visiestuk

pexels-photo-289701
pexels-photo-296881

Wie zijn wij?

We zijn een zelfstandige kerk. We horen niet bij een bepaalde denominatie of een kerkmerk. We horen wel bij de grote christelijke kerk, best een grote club. GCC is een aantrekkelijke, warme plek met een actieve, open cultuur. Laagdrempelig en ontspannen. Alsof je in je eigen huiskamer naar de kerk bent. We proberen in de kerk te zijn, zoals we ook de rest van de week zijn: we praten begrijpelijke taal, we luisteren naar moderne muziek en we hebben behoefte aan een relevante en inspirerende boodschap. Gtime is een plek waar heel verschillende mensen bij elkaar komen, niet omdat ze zoveel op elkaar lijken, maar omdat ze een ding gemeen hebben: hun geloof in God. Dat maakt ons één geheel. Dat betekent dus niet dat we allemaal hetzelfde zijn of allemaal op alle gebieden exact hetzelfde geloven. 

Wat willen we?

Wij willen een aantrekkelijke en veilige plek zijn voor iedereen, mensen met een kerkelijke én niet-kerkelijke achtergrond, die zoeken wat het christelijk geloof nu betekent, wat het kan bieden en hoe zij hun geloof kunnen verdiepen. Misschien ben je nog nooit in een kerk geweest, of was het al lang geleden? Misschien ben je gewoon op zoek naar iets anders? Je bent welkom. Ons doel is om mensen op weg te helpen om God beter te leren kennen.  We bieden praktische hulp dichtbij en ver weg, we zijn er voor mensen die het moeilijk hebben, die eenzaam zijn, mensen die elders niet welkom zijn en voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken of voor ingewikkelde keuzes staan. 

pexels-photo-272254
pexels-photo-250356

G time radio en TV

In 1997 begon Gtime Radio op Zoetermeer FM, in 2011 startte Gtime TV op de christelijke zender family7 en in april 2016 startte Gtime City Church.