Voel je thuis bij ons

Zondagen Gtime City Church

Iedereen is welkom bij onze zondagochtenddiensten.
Nieuwsgierig naar het geloof? Voel je vrij om te komen!
Lange tijd geen kerk bezocht? Wees welkom!
Gelovige op zoek naar een kerk van nu? Kom langs!

Elke week heeft de dienst een andere opzet en is de invulling anders, maar God staat altijd centraal. De muziek tijdens de dienst is eigentijds.
GCC werkt met thema’s, zodat de boodschap nog duidelijker en begrijpelijker overkomt.

gtalk

G talk

Gtalk lijkt het meeste op een traditionele dienst. In deze dienst wordt er een ‘preek’ gegeven wat met het thema te maken heeft.

g-interactive

G interactive

Centraal in deze dienst staat het interactieve element.  Je wordt uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met het thema.

g-central

G central

Uiteraard staat God altijd centraal, maar tijdens deze dienst gaan we terug  naar het hart van het evangelie en wordt het laatste avondmaal gevierd.

gworship

G worship

De muziekdienst is tijdens deze dienst meer op de voorgrond.

crayons-coloring-book-coloring-book-159579

Baby en Kinderprogramma

Voor de allerkleinsten is er opvang geregeld waar zij veilig kunnen spelen. Voor kinderen tussen de 6-11 jaar is er een speciaal programma, waarin zij knutselen, zingen en leren uit de Bijbel.

coffee-cup-working-happy

Blijf voor de koffie

Na de dienst ben je van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of thee gezellig na te praten.

locatie2

Waar en Wanneer?

Zondag 10:45 uur – 12:15 uur

Deze zondag ben jij weer welkom in G-Time City Church. Ben je er ook bij? info@gtimecitychurch.com

Andere activiteiten

Pray and Worship

“Het belangrijkste dat iemand voor een ander kan doen, is voor hem bidden. Gebed behaalt de overwinning. Iedere andere dienst die wij doen, bestaat eenvoudig uit het oogsten van de resultaten van gebed.”

Corrie ten Boom (evangeliste)

 

Gtime @ home

Het hart van deze kerk wordt gevormd door individuele kerkleden die elkaar ontmoeten bij elkaar thuis: Een kring. Hier bouwen we vriendschappen of verdiepen die en vinden gesprekken plaats over het toepassen van je geloof. Vaak openen we de Bijbel en bidden we voor en met elkaar, maar ook voor gezelligheid is er alle ruimte!

 

Gtime-teens

Je bent welkom bij de Gtime teens als je naar de middelbare school gaat. We bespreken allerlei onderwerpen. Dat onderwerp kan van alles zijn wat een tiener zoal bezig houdt of interessant vindt. Het zijn leuke bijeenkomsten waarbij iedereen zijn of haar mening kan geven. Elke derde zondag van de maand tijdens de dienst is Gtime Teens.

 

Meet & Eat

Elke vijfde zondag van de maand is er een Meet & Eat. Dat wil zeggen dat we allemaal wat lekkers meenemen en die ochtend ons eten en onze verhalen met elkaar delen. 

Serve the City

Op regelmatige basis dienen wij de de stad Zoetermeer door onze Serve the City dag. Dit doen we op steeds verschillende manieren met verschillende vrijwilligers organisaties. Centraal staat dat wij ons inspannen om Zoetermeer een beetje mooier te maken. 

Vrienden van GCC

Ben je nieuw bij Gtime City Church? Heb je interesse en vragen over wat we geloven en waarom we doen wat we doen?

Speciaal voor jou is er regelmatig een Vrienden van… bijeenkomst. We vertellen je meer over Gtime City Church en er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

pexels-photo-708392

Gtime YNG

Gtime Young oftwel Gtime YNG is voor alle jongeren vanaf 17 jaar. 2x per maand een avond gezellig bij elkaar. Ga naar onze eigen site Gtime YNG of instagram Gtime YOUNG


pexels-photo-1212809

Gtime Women

Voor alle vrouwen! Ontmoet elkaar in huiselijke sfeer. Een moment waarop je met elkaar je over het geloof kunt praten of kunt bidden met elkaar of gewoon lekker gezellig. Uiteraard onder genot van koffie of thee.

alphacourse-620×349

Alpha Cursus

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. Tijdens de Alpha-cursus maak je op een vrijblijvende manier kennis met het christelijk geloof.  Je hoeft niet te geloven of naar de kerk te gaan om deel te nemen. Deze cursus wordt georganiseerd door de gemeente Parousia in Zoetermeer.
Meer informatie